Joram Vanhaerens - Zaakvoerder van Banta, een internet marketing bureau uit Brugge

Over ons

Banta is een internet marketing bureau uit Brugge, gespecialiseerd in het uitbouwen en verstevigen van merken online. Opgericht in april 2015 door Joram Vanhaerens, die over de jaren de nodige ervaring heeft opgebouwd in de reclamewereld en printautomatiseringssector als webontwikkelaar, online marketeer en print publisher.

Building better brands online

We luisteren telkens naar de noden van onze klanten en werken hiervoor de meest geschikte internet marketing strategie uit. Geen loze verkoopspraatjes maar wel doordachte acties met het oog op resultaat! Met deze oprechte bedrijfsfilosofie garanderen we de kwaliteit van ieder project en bouwen we telkens opnieuw aan een langdurige samenwerking met onze klanten.

Onze waarden

Proactief

We denken mee met onze klanten en gaan op zoek naar opportuniteiten die voor hen een meerwaarde kunnen bieden.

Georganiseerd

Een goede voorbereiding en het respecteren van deadlines is voor ons belangrijk. Duidelijk en op tijd communiceren helpen een vlotte samenwerking te verzekeren.

Kwaliteit

We letten op de details en bewaken voortdurend het eindresultaat. Waar we kunnen voorzien we ook testfases zodat fouten op tijd opgespoord kunnen worden.

Innoverend

We dagen onszelf uit om het telkens opnieuw beter te doen. We volgen trends op en voorzien geregeld de tijd om iets nieuws uit te proberen. Zo blijven we evolueren en blijft het altijd boeiend werken.